Mapiranje potreba i usluga lokalne zajednice za upravljanje kriznim situacijama

Udruga mladih Feniks kao partner na projektu “Jačanje kapaciteta za osnaživanje lokalne zajednice” UP.04.2.1.11.0155, provodi mapiranje potreba i usluga lokalne zajednice za upravljanje kriznim situacijama na području Krapinsko-zagorske i Brodsko-posavske županije.

Projekt „Jačanje kapaciteta za osnaživanje lokalne zajednice“ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali. Vrijednost projekta je 466.910,00 kn. Nositelj projekta je Arteco Pavletić, a partneri Udruga mladih Feniks iz Oroslavja, Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška i Udruga Connect IT Slavonski Brod.

Kroz 12 mjeseci trajanja projekta cilj je osnažiti kapacitete prijavitelja i partnera za provedbu aktivnosti u lokalnoj zajednici, a koji su usmjereni na rješavanje problema te stvaranje plodnog tla za rad i razvoj OCD-ova u kriznim situacijama.

Ljubazno Vas molimo da izdvojite nekoliko minuta i ispunite anketu. U nastavku su linkovi za dvije ankete. Jedan link se odnosi na organizacije civilnih društava, a drugi link se odnosi na korisnike usluga organizacija civilnih društava.

Važno je da ankete riješi čim više organizacija i korisnika kako bi mogli napraviti izvještaj odnosno analizu potreba i usluga lokalne zajednice za upravljanje kriznim situacijama. Smatramo da će izvještaj biti koristan svim organizacijama za lakše snalaženje i rješavanje problema uslijed kriznih situacija. Iako, nadamo se da kriznih situacija više neće biti, ali svjesni smo da moramo biti spremni na sve.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji te stojimo na raspolaganju za dodatna pitanja.

LINKOVI: 

https://forms.gle/CqobzUS7xTxok79B9 – za korisnike usluga

https://forms.gle/DwhN8a9WM4YF4mkCA – za OCD-ove

Share this post and spread the joy!

Share this post and spread the joy!

RECENT POSTS ON THE PORTAL