Završetak projekta i završna konferencija

Udruga Arteco Pavletić je početkom 2023. s partnerima započela provedbu projekta „Poslovne mogućnosti za mlade“, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2022. godinu. Partneri na projektu su Općina Čaglin, Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška te Lokalna akcijska grupa „Posavina“.

S ponosom objavljujemo završetak projekta “Poslovne mogućnosti za mlade”. Projekt smo zaključili na završnoj konferenciji gdje su predstavljeni rezultati i uspjesi postignuti tijekom trajanja projekta. Konferencija je bila prilika za sudionike da podijele svoja iskustva, a za zainteresirane strane da se upoznaju s mogućnostima koje projekt nudi mladim poduzetnicima.

OPĆENITO O PROJEKTU:
Projekt doprinosi jačanju inicijative kod nezaposlenih mladih (od 17 do 30 godina, sa završenim razredom strukovne škole ili s pripadnošću NEET skupini), njihove samozapošljivosti te konkurentnosti na tržištu rada i prevencije ulaska u NEET status.

  • Projekta vrijednost: 14.599,51 EUR ili 110.000,00 HRK.
  • Projektno područje: Brodsko-posavska županija i Požeško-slavonska županija.
  • Projektno razdoblje: 12 mjeseci, od 01.01.2023. – 01.01.2024.

Share this post and spread the joy!

Share this post and spread the joy!

RECENT POSTS ON THE PORTAL