Artecov posjet Eko Centru Latinovac

Naš Klub mladih otišao je na zabavno događanje u organizaciji udruge Eko Centar Latinovac. Bila je to noć ispunjena igrama, ukusnom hranom iz različitih zemalja i upoznavanjem novih ljudi.

Kad smo stigli, svi su bili prijateljski nastrojeni i u zraku se osjećalo veliko uzbuđenje. Igrali smo igre koje su nam pomogle da upoznamo ljude iz različitih mjesta. Bio je to super način da naučimo više o njihovoj tradiciji i oni rade stvari.

Ali najbolji dio je bila hrana! Udruga Eko Centar Latinovac pripremila je veliku trpezu s jelima iz cijeloga svijeta. Probali smo hranu koju nikad prije nismo probali, poput začinjene tajlandske hrane i ukusne talijanske tjestenine. Bilo je to kao avantura s hranom.

Dok smo jeli, razgovarali smo s ljudima iz Latinovca i drugim mladim ljudima iz okolice. Podijelili smo svoje priče i učili o njihovim kulturama. Bila je to noć u kojoj smo slavili koliko je naš svijet drugačiji i zanimljiv.

Ovaj događaj u Latinovcu nam je pokazao da se možemo sprijateljiti i dobro zabaviti dijeleći hranu i učeći jedni o drugima. Otišli smo s novim prijateljima i boljim razumijevanjem nevjerojatnih kultura koje čine naš svijet tako posebnim. Bila je to noć koje ćemo se uvijek sa smiješkom sjećati.

Share this post and spread the joy!

Share this post and spread the joy!

RECENT POSTS ON THE PORTAL